Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Duurt Cazemier

Duurt Cazemier

Eigenaar

In 2019 is mijn droom waargemaakt met de oprichting van Meta Ingenieurs.
Samen met mijn zakenpartner heb ik Meta Ingenieurs opgezet en sindsdien ben ik directeur van het ingenieursbureau. Hiervoor heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt bij een groot ingenieursbureau uit de noordelijke regio. Hier heb ik veel geleerd over met name geotechniek en monitoring en heb ik mijn expertise op dit vlak zeer kunnen uitbreiden. Ook heb ik met veel plezier grote(re) projecten begeleid als projectmanager.

Ik houd ervan om het overzicht te moeten bewaren bij complexe projecten en ik ben niet snel uit het veld geslagen. Graag ga ik het gesprek met de
klant/opdrachtgever aan om zijn/haar wensen en vragen te horen en om hier als Meta Ingenieurs zo goed mogelijk bij aan te sluiten.

Neem vooral een kijkje op de website: Meta Ingenieurs heeft in de afgelopen 2 jaar al veel interessante werkzaamheden mogen uitvoeren en begeleiden.
Zie ook de Linkedin pagina van Meta Ingenieurs en mijn persoonlijke Linkedin pagina.

Jolien Admiraal

Jolien Admiraal

Projectmedewerker

Sinds 2020 ben ik betrokken bij Meta Ingenieurs als projectmedewerker. Mijn takenpakket is zeer gevarieerd en omvat het onderhouden van de website/social media en analyseren van data tot administratieve taken. Omdat ik (redelijk) vanaf het begin betrokken ben, zie ik de groei in klanten bij Meta Ingenieurs maar ook hoe Meta zich, op alle vlakken, verder ontwikkelt. Mooi om te zien!

Hiervoor heb ik als onderzoeker/projectmanager in de zorg gewerkt. Mijn goede schrijfvaardigheden en analyserend vermogen komen goed van pas bij mijn werk voor Meta Ingenieurs. Ik ga graag een nieuwe uitdaging aan ik vind het erg leuk om eens in een andere ‘tak’ werkzaam te zijn.

Zie ook de Linkedin pagina van Meta Ingenieurs en mijn persoonlijke Linkedin pagina.

 

Neem contact Met ons op

Bel ons nu!

0594 - 442 187